Home > Software Development > Website

Lead machine

Een goed functionerende en representatieve website is een must voor ieder bedrijf. Dit is vandaag de dag hoogstwaarschijnlijk de eerste impressie die je achterlaat bij je potentiële klant. Je wil natuurlijk dat deze direct zo goed mogelijk is. En als het even kan is een conversie natuurlijk ook meteen gewenst. Dit kan zijn het verzamelen van emails maar ook een realiseren van een transactie. Wanneer je website deze dingen bereikt heb je het over een leadmachine in plaats van een reguliere website. Dit wordt veelal bereikt door de synergie van online marketing en web development – de combinatie waar wij ons het liefst aan committeren! 

Website diensten die wij voorzien

  • WordPress

  • Custom

Website mogelijkheden

1. WordPress

Een WordPress website is de meest voor de hand liggende optie wanneer je een website wil laten maken. Meer dan 25% van alle websites op het internet word aangedreven door WordPress. De reden hiervoor is simpel, het is een super eenvoudig en veilig systeem. Qua mogelijkheden is het beperkter dan wanneer je de website from scratch zou schrijven. Maar dit wordt gecompenseerd door het gebruiksgemak en de oneindige hoeveelheid plugins. Daarnaast kun je altijd custom HTML toevoegen om het toch enigszins aan te passen naar wens. 

2. Custom

Een alternatief voor WordPress is een custom geschreven website. Dit biedt de mogelijkheid om je creativiteit de vrije loop te laten. Wanneer je voor een volledig custom website gaat is de enige beperking je verbeelding. Voor het ontwikkelen van zo’n website kom je echter al snel uit bij een Progressive Web App, ofwel PWA. In feite is dit web applicatie. Hierover vind je meer op App en maatwerk.

Nieuwe website of renovatie?

In een vrijblijvend gesprek staan wij je graag te woord om te kijken wat we hierin voor jouw kunnen betekenen.