Home > Software Development > Webshop

Wereldwijde verkoop

Het absolute voordeel van een webshop is dat de wereld per direct aan je voeten ligt. In tegenstelling tot een fysieke winkel kan namelijk iemand aan de andere kant van de wereld jouw winkel ook bezoeken. Wanneer je je verkoopkanaal hand in hand laat samenwerken met je ijzersterke online présence en social media content kan je resultaten behalen die je niet voor mogelijk hield.

Webshop diensten die wij voorzien

  • Woocommerce

  • Shopify

Webshop mogelijkheden

1. Woocommerce

Woocommerce is een E-commerce laag bovenop WordPress. Wanneer je startende bent, of een kleinere webshop bezit, dan is Woocommerce de beste optie voor je onderneming. Het is relatief snel op te zetten en daarna eenvoudig in gebruik. Het biedt, net als WordPress, de mogelijkheid om allerlei plugins te installeren die je webshop nog efficiënter maken.

 

Woocommerce is de beste optie als je al een website hebt en je hiernaast wil beginnen met E-commerce als aanvulling.

2. Shopify

Shopify is E-commerce software waar je maandelijks een vast bedrag voor betaald. Daarnaast sta je een percentage van je verkoop af als commissie aan Shopify. In ruil daarvoor krijg je een webshop waar je aan de technische kant vrijwel niets hoeft te doen. De server waar je Shopify webshop op draait schaalt automatisch mee indien je bezoekersaantallen stijgen. 

Shopify is de betere optie wanneer je geen website hebt en enkel een webshop wil als verkoopkanaal voor bijvoorbeeld je social media.

Nieuwe webshop of renovatie?

In een vrijblijvend gesprek staan wij je graag te woord om te kijken wat we hierin voor jouw kunnen betekenen.