Home > Software Development > App en maatwerk

Next Best Thing

 

Wanneer je een visie of idee voor ogen hebt welke niet met bestaande software kan worden gerealiseerd kun je een app of software op maat te laten maken. Een eigen app laten ontwikkelen biedt de hoogste maat van flexibiliteit, want alles naar wens kan worden gemaakt. 

 

App & Maatwerk diensten die wij voorzien

  • Mobile

  • Web

  • Hybrid

App & Maatwerk mogelijkheden

1. Mobile native

Een native mobiele applicatie is een app die enkel bruikbaar is op je telefoon en welke speciaal is ontwikkeld voor bijvoorbeeld de iPhone of een Android telefoon. Native mobiele applicaties zijn niet toegankelijk vanaf je browser en moeten vanaf je mobiele toestel worden geopend. Over het algemeen is dit een duurdere optie, aangezien je voor zowel iOS als Android een eigen applicatie moet hebben. 

2. Web Applicatie

Een Web Applicatie is ontwikkeld om in de browser te draaien. Deze is te gebruiken via zowel een desktop als een mobiele telefoon. Het voordeel is dat dit minder prijzig is dan een native mobiele applicatie. Echter gaat dit wel weer ten koste van de mogelijkheden die je hebt met je mobiele telefoon. Zo zijn bepaalde functies van je mobiele telefoon niet bruikbaar middels een web applicatie.

3. Hybrid

Hybride apps zijn applicaties die slechts éénmalig geschreven hoeven te worden en vervolgens kunnen draaien op zowel iOS als Android. Je kijgt een app die sterke overeenkomsten vertoont met de native mobiele app en welke tevens te downloaden is in de Appstore of de Playstore. Het nadeel is dat ook bij een hybride app niet alle native functies van een mobiel toestel toegankelijk zijn. Alhoewel dit er minder zijn dan bij de web applicatie. 

App of Maatwerk laten maken?

In een vrijblijvend gesprek staan wij je graag te woord om te kijken wat we hierin voor jouw kunnen betekenen.