HomeOns werk

Hattelli

Dienst: Branding, Design, Website Development

De website van Hattelli was toe aan een opknapper. Hiervoor hebben zij ons gevraagd om een nieuw design en huisstijl te ontwikkelen. En deze vervolgens te ontwikkelen in een website. 

Hattelli is de interieuradviseur die jouw woonwensen realiseert. Op het moment dat je de sleutel krijgt van je nieuwe woning, hoef je niet meer te klussen, zodat jij direct kunt genieten van je nieuwe thuis.

Subboard

Dienst: Concept Creation, Branding, App Development

In samenwerking met de gemeente Eindhoven en Eersel hebben wij onderzocht hoe de dienstverlening van de gemeente naar de burger geoptimaliseerd kan worden met behulp van de nieuwe technologie Blockchain. Het resultaat hiervan is een platform wat mens en gemeente in directe verbinding stelt en waar men allerlei regelingen direct kan aanvragen en eventueel gebruiken. 

BITEZ

Dienst: Branding, Software Development

BITEZ, een door blockchain gedreven online food ordering and delivery platform. Voor BITEZ hadden wij de eer om concept creatie, beeld en design en software development te mogen voorzien. Het resultaat is een gaaf thema met nog vettere beelden en software.

We hebben een verhaald ontwikkeld welke aansluit bij het gedachtegoed van de onderneming. Wat dit was? Deel uitmaken van een groep, een community. Een community waar men op elkaar let en informeert. Zoals men dat vroeger in een tribe deed, ofwel een stam. Hiermee werd de tribe het hoofd thema van de onderneming. Dit thema komt terug in alle visuele uittingen van het bedrijf. Wat ervoor zorgt dat het een herkenbare onderneming wordt. 

Injuriam Expertise

Dienst: Website Development

Injuriam Expertise is een onafhankelijk, landelijk opererend expertisebureau voor onder andere het regelen van letsel- en overlijdensschade, affectieschade, het doen van toedrachtsonderzoeken en aansprakelijkheidsbeoordeling

Zij hebben ons benaderd voor het ontwikkelen van een vlam nieuwe website. Hiervoor wilden zij graag een nette, minimalistische website met een corporate uitstraling. Dit omdat hun doelgroep uitsluitend bestaat uit verzekeringsmaatschappijen, assurantiemakelaars, bedrijven en overheidsinstellingen.

Vloeren voor Thuis

Dienst: Branding, Design, Website Development

Zoals de naam al doet vermoeden maakt deze onderneming Vloeren Voor Thuis. Zij wilden graag een nieuwe website welke een goede representatie zou zijn voor hun nieuwe en bestaande klanten. In samenspraak met de onderneming is een design voor de website ontwikkeld en gefinetuned. Nadat het concept volledig naar wens was is de ontwikkeling gestart. 

Remy van Ulden

Dienst: Branding, Design, Website Development, SEO

Remy maakt unieke en one-of-a-kind handgemaakte sieraden. Hij had een bestaande website maar deze was gedateerd en toe aan vervanging. Na een kennismakingsgesprek hebben wij de bestaande website geanalyseerd en besproken hoe wij deze een upgrade wilden geven. Na het design en de doelstellingen afgestemd te hebben met Remy zijn we aan de slag gegaan. 

Meer dan welkom

In een vrijblijvend gesprek staan wij je graag te woord om te kijken wat we hierin voor jouw kunnen betekenen.