Home > Online Marketing > Search Engine Optimization

Goed vindbaar, meer omzet

 Het duurt wat langer voor SEO inspanningen zichtbaar worden maar het resultaat is ook langblijvend. Goede SEO resultaten wekken ook nog eens meer vertrouwen en autoriteit op bij je doelgroep. Je staat immers bovenaan omdat je goede en relevante content hebt, niet omdat je ervoor betaald hebt als met SEA.

Volgens onderzoek moet een klant je bedrijfsnaam namelijk gemiddeld minimaal 7 keer voorbij hebben zien komen alvorens hij van je koopt. Een goede SEO strategie en resultaten kunnen hieraan bijdragen.

SEO diensten die wij voorzien

  • Website optimalisatie

  • Zoekwoorden onderzoek

  • SEO copywriter

  • Linkbuilding

SEO diensten

1. Website optimalisatie

De algoritmes van zoekmachines evolueren constant. Daarom houden wij deze scherp in de gaten. Wanneer we jouw website gaan upgraden laten we eerst een technische analyse los op hetgeen er staat. Zo komen we er snel achter wat er technisch gezien geoptimaliseerd kan worden. Vragen die hiermee onder andere worden beantwoord: Is jouw website bijvoorbeeld mobile-first? Wat is de laadduur? Heeft je site een logische structuur? Zijn je afbeeldingen niet te groot?

2. Zoekwoorden onderzoek

 

Wil je beter vindbaar zijn voor zoekmachines? Dan is het cruciaal dat je begint met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Je wilt namelijk precies weten waar jouw doelgroep naar zoekt. Op deze manier kan jij slim inspelen op de vragen die worden gesteld. Zo trek jij meer relevante bezoekers naar je website. Bezoekers die dus een hogere kans hebben om een betalende klant te worden. Een zoekwoordenonderzoek staat altijd aan de basis van een goede SEO campagne. Echter gaat het verder dan enkel SEO. Ook kun je deze kennis gebruiken voor offline acties en uitingen. We vertellen je hier graag meer over!

3. SEO copywriter

Goed geschreven webteksen is essentieel voor het verkrijgen van organisch verkeer naar je website. Deze komen tevens ook weer voort uit het zoekwoordenonderzoek. Als je je teksten door ons laat schrijven dan zorgen wij ervoor dat deze in lijn liggen met het gedachtegoed van  jouw onderneming en in lijn met de laatste SEO trends van de algoritmes achter zoekmachines.

4. Linkbuilding

Linkbuilding zorgt ervoor dat jouw website stijgt in de rankings van zoekmachines. De reden hiervoor is simpel. Als veel websites naar jouw domein verwijzen, dan betekent dit dat jouw domein veel waarde biedt aan mogelijke bezoekers. Waardoor je automatisch beter scoort in de zoekresultaten. Wil jij ook als autoriteit binnen jouw vakgebied worden gezien? Dan is linkbuilding absoluut iets wat je in overweging moet nemen. 

Betere resultaten met SEO?

In een vrijblijvend gesprek staan wij je graag te woord om te kijken wat we hierin voor jouw kunnen betekenen.