Home > Online Marketing > Search Engine Advertising

Altijd bovenaan

De kosten voor SEA zijn afhankelijk van je budget. Je betaalt namelijk per klik, ofwel CPC, Cost Per Click. Door een uitgedachte strategie toe te passen kunnen wij ervoor zorgen dat jouw Return On Investment (ROI) altijd optimaal zal zijn. Zodat jouw Return On Ad Spend (ROAS) altijd zo hoog mogelijk is.

SEA diensten die wij voorzien

  • Google

  • Bing

SEA diensten

1. Google

Bijna iedereen begint zijn internet gebruik met een zoekopdracht. Google is hierin veruit het meest populair. Met slimme en doordachte Google Ads campagnes ben je goed vindbaar op het juiste moment. De gebruiker zoekt immers om een woord waarmee jij bovenaan komt te staan. Dit zorgt ervoor dat jij super relevante bezoekers krijgt die een hoge conversie kans hebben. Pak je dit goed aan dan verdiend zo’n investering zich dubbel en dwars terug!

2. Bing

Na Google is Bing de grootste zoekmachine. Doordat men overwegend Google gebruikt liggen de kosten voor het adverteren op Bing gemiddeld een stuk lager. Daarnaast is Microsoft de eigenaar van Bing. In combinatie met LinkedIn, wat ook eigendom van Microsoft is, biedt dit interessante kansen voor het adverteren van jouw product of dienst.

Betere resultaten met SEA?

In een vrijblijvend gesprek staan wij je graag te woord om te kijken wat we hierin voor jouw kunnen betekenen.