Home > Online Marketing > Content Marketing

Top Of Mind

Content Marketing gaat over strategie, mogelijke distributie kanalen en natuurlijk de content zelf. Dit alles om top-of-mind te blijven bij jouw doelgroep.

Wij voorzien Content Marketing en strategieën waarmee we jouw doelgroep door een passende en memorabele customer journey leiden. In andere woorden, een verhaal wat ze nooit zullen vergeten en altijd terug herleiden naar jouw brand.

Content Marketing diensten die wij voorzien:

  • Content strategie

  • Content creatie

  • Copywriter

  • Blog

  • Whitepaper

  • Brochure

  • Video

  • Foto

Content Marketing diensten

1. Content strategie

De meest succesvolle B2B bedrijven spenderen gemiddeld 40% van hun marketing budget aan content marketing. Kortom, wil jij je concurrentie altijd een stap voor blijven? Dan doe je er goed aan om je content marketing middels een gedegen content strategie te benaderen. Ofwel, een gameplan! 

2. Content creatie

Je weet waar je staat in de markt, wie je doelgroep is en de strategie die je gaat hanteren. De volgende stap is het content creatie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een blog, whitepaper, fotografie en (animatie) video. Al deze content kan vervolgens op je website of social media worden gedeeld. Dit kan je zelf doen maar je mag het ook aan ons uitbesteden. Wij nemen deze zorg graag voor je uit handen zodat jij je kan richten op je primaire focus. Dit terwijl wij ervoor zorgen dat je online als een echte pro wordt geprofileerd.

3. Copywriter

Copywriter, de vakterm voor iemand die teksten schrijft. Dit kunnen teksten voor je website zijn maar ook voor andere content. Denk hierbij aan een blog, whitepaper, brochure of reclame uitingen. Een SEO copywriter houdt doorgaans rekening met de organische vindbaarheid van je content voor de zoekmachines. Ofwel, teksten die aansluiten bij jouw onderneming en goed vindbaar zijn. De teksten worden geschreven op basis van een uitvoerig zoekwoordenonderzoek.

4. Blog

Als je jezelf wil profileren als een autoriteit binnen je vakgebied dan kan een blog van onschatbare waarde zijn. Wanneer je regelmatig een blog post over een relevant onderwerp binnen je branche zal je doelgroep jou gaan herkennen als een professional.  

5. Whitepaper

Een whitepaper wordt gebruikt om een concept, product of dienst uitvoerig toe te lichten. Het helpt de lezer om een compleet beeld te krijgen. Een whitepaper is perfecte optie om interesse te wekken bij je doelgroep voor hetgeen je aanbied maar ook om hen van uitgebreide kennis te voorzien.

6. Brochure

Indien je een professionele indruk na wil laten bij je doelgroep kun je er aan denken om een brochure aan te bieden. Zo’n brochure geeft duidelijk weer wat jouw onderneming doet en waar het voor staan. De brochure wordt ontwikkeld in jouw huisstijl en branding. 

7. Video

De kans dat een video wordt gedeeld is tot wel 1.200% groter dan een artikel welke enkel tekst en stilstaand beeld bevat. Daarnaast leert 72% van de mensen liever informatie van een video dan van tekst. Kortom, video heeft de toekomst. Daarom doe je verstandig aan om video toe te passen voor het bereiken van jouw doelgroep. 

8. Foto

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Cliché maar daarom niet minder waar. Wij werken samen met professionele fotografen die beelden schieten om jouw doelgroep te intrigeren, aan het denken zetten en uiteindelijk aansporen tot actie.

Hulp met Content Marketing?

In een vrijblijvend gesprek staan wij je graag te woord om te kijken wat we hierin voor jouw kunnen betekenen.