Home > Online Marketing > Branding

Verbinding

Wij voorzien de volgende branding diensten en strategieën waarmee we door middel van unieke concepten en doordachte storytelling jouw doelgroep door een passende en memorabele customer journey leiden. In andere woorden, een verhaal wat ze nooit zullen vergeten en hooks welke altijd terug herleiden naar jouw brand.

Branding diensten

1. Concept creatie

Wat is het verhaal achter jouw bedrijf? Wat wil je uitstralen? Welke emotie wil je achterlaten? Hoe wil je dat men over jouw bedrijf praat? Dit zijn vragen welke beantwoord moeten worden bij het door het branding concept van jouw onderneming.

2. Beeld en design

Je branding visualiseren met beeld en design. Wanneer het concept voor jouw onderneming is uitgedacht kan het tot leven worden gebracht met behulp van passend beeld en design.  Het is van groot belang dat dit design goed aansluit bij de identiteit die je voor hebt voor je bedrijf. Wij werken met doorgewinterde designers die hierbij kunnen helpen. 

3. Campagnes

Jouw boodschap de wereld in sturen met een sterke campagne. Het verhaal achter je onderneming is helder, daarnaast is hier ook al vorm aan gegeven met behulp van beeld en design. De laatst resterende stap is om dit alles op een creatieve manier bij jouw doelgroep te laten landen. En liefst op een dusdanige manier dat ze je bedrijf niet meer zullen vergeten. Creatieve vraagstukken als dit vragen om een out-of-the-box aanpak!

Case: Bistroo

Dit is Bistroo. Een door blockchain gedreven online food ordering and delivery platform. Voor Bistroo hadden wij de eer om concept creatie en beeld en design te ontwikkelen. 

Het resultaat is een gaaf thema en nog vettere beelden.

We hebben een verhaald ontwikkeld welke aansluit bij het gedachtegoed van de onderneming. Wat dit was? Deel uitmaken van een groep, een community. Een community waar men op elkaar let en informeert. Zoals men dat vroeger in een tribe deed, ofwel een stam. Hiermee werd de tribe het hoofd thema van de onderneming. Dit thema komt terug in alle visuele uittingen van het bedrijf. Wat ervoor zorgt dat het een herkenbare onderneming wordt. 

Hulp nodig bij jouw branding?

In een vrijblijvend gesprek staan wij je graag te woord om te kijken wat we hierin voor jouw kunnen betekenen.