Mobiele applicatie laten maken?

Warnax bouwt op maat gemaakte Android, IOS en hybride mobiele applicaties.

MOBILE DEVELOPMENT DIENSTEN

Android Native

Native Android wordt gebruikt voor veel telefoonproducenten maar ook voor andere ‘smart’ devices zoals televisies, koelkasten, thermometers etc.

iOS Native app

Native Apple apps zijn applicaties die gemaakt zijn om op iOS te draaien, het besturingssysteem van Apple. Denk hierbij aan apps voor de iPhone, iPad, iPod maar ook aan WatchOS – het besturingssysteem van de Apple Watch.

Hybride app

Hybride apps zijn applicaties die slechts éénmalig geschreven hoeven te worden en vervolgens kunnen draaien op iOS, Android en het web. Je kijgt een app die sterke overeenkomsten vertoont met de ‘native experience’ en welke te downloaden is in de Appstore of de Playstore

SCRUM

Nadat de scope en verwachtingen duidelijk zijn gedefineerd gaan we volgens de SCRUM methodiek aan de slag. Hierin definiëren we korte sprints met milestones, welke aan het eind van de sprints worden opgeleverd. Op basis van de geleverde resultaten worden doelen en deliverables bijgesteld.

Verdere informatie

Wellicht weet u nog niet welke oplossing het beste bij uw business case past. Deze vragen en meer bespreken wij graag persoonlijk. Om zaken toe te lichten zijn wij natuurlijk ook telefonisch en per mail bereikbaar. 

Op naar de volgende stap?